27.6.08

Tο savoir vivre του κώλου σας

Tο savoir vivre του κώλου σας (ή του καλού σας) θα το βρει κανείς εδώ:

http://www.tosavoirvivre.gr/

Είναι ένα viral για το χαρτί υγείας της kleenex. Δύσκολα θα το καταλάβει αυτό ο χρήστης γιατί θα πρέπει να καθίσει να δει εξαιρετικά μεγάλα σε διάρκεια video. Aν όμως επιλέξει το link στο κάτω μέρος της σελίδας και δει τους όρους χρήσης της σελίδας, θα δεί οτι αφορά την kleenex και οτι είναι έργο της σχετικά νεοσύστατης god (get on digital) της jwt.
To περίεργο είναι ότι θα δει επίσης μια υποσημείωση του συγγραφέα των όρων που λέει:

Σημείωση: Αναφορικά με το θέμα της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων προτείνουμε να συμπεριληφθεί στο τέλος των εν λόγω όρων ηλεκτρονική δήλωση αποδοχής (accept – decline) από τον εκάστοτε χρήστη της επεξεργασίας προσωπικών του δεδομένων.




http://www.tosavoirvivre.gr/privacy.html


Η σημείωση όχι μόνο ξέφυγε και μπήκε και αυτή στους όρους (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) αλλά και δεν τηρήθηκε :D όπως βλέπουμε στη φόρμα στο τέλος.



Στα θετικά θα βάλουμε αναμφισβήτητα το γεγονός ότι τόσο ο πελάτης όσο και ο διαφημιστής, βρήκαν έναν τόσο σκληροπυρηνικό τρόπο να προσεγγίσουν το προϊόν. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να έχει απήχηση σε άτομα άνω των 15 και δεδομένο οτι οι συγκεκριμένοι δεν αγοράζουν τέτοια προϊόντα οι ίδιοι, αλλά η μαμά τους, μάλλον δεν έχει και την πρέπουσα επιτυχία.

2 σχόλια:

greekviral είπε...

κλασικα spam comments. Σε μια στιγμή, όταν διάβασα το are you sure? νόμιζα οτι έγραψα κάποια ανακρίβεια... :D

Iσως πρέπει να ενεργοποιήσω το moderation

Ανώνυμος είπε...

το διόρθωσαν. (το θέμα των όρων)