27.1.09

Mαιμού



http://www.spacemonkey.gr/ Το νέο viral της oglivy για την Cosmote. Kαλοφτιαγμένο, άρτιο flash, λίγο κάφρικο, λίγο αθυρόστομο (δεν ξέρω αν είναι θετικό αυτό , αλλά σίγουρα απευθύνετε σε μικρές ηλικίες) όμως... πάλι με Estara...
υ.γ.το παιχνίδι δεν είναι user friendly... δεν άκουσα κανέναν να είπε οτι μπόρεσε να το παίξει.



2 σχόλια:

Panos είπε...

Καλησπέρα.

Προς πληροφόρηση του κοινού σας, το viral αυτό, μάλλον θα πρέπει να θεωρείτε ένα από τα πιο επιτυχημένα στην Ελληνική αγορά, σε ότι έχει τουλάχιστον να κάνει με την ανταπόκρισή του στον κόσμο και την ουσιαστική viral εξάπλωσή του.

Έπειτα από 3 μήνες, και χωρίς καθόλου diplay advertising, παρά μόνο ένα social ad στο facebook ελάχιστης δαπάνης, και προς το τέλος της καμπάνιας, έχει φτάσει σε περισσότερους από 200.000 unique χρήστες.

Τον όρο "spacemonkey.gr" θα τον βρει κανείς σε σχεδόν 800 σελίδες στο Google, ενώ οι ίδιοι οι δημιουργοί του γίναμε αποδέκτες emails που κυκλοφορούσαν μαζικά, τον τελευταίο καιρό, έχοντας ξεκινήσει από το κοινό, παροτρύνοντας τον κόσμο να το δει.

Αυτό είναι και το δείγμα ενός πραγματικού viral. Όταν δηλαδή, γίνεσαι αποδέκτης του μηνύματος που ξεκίνησες, έχοντας κάνει ήδη έναν μεγάλο αυθόρμητο κύκλο ανάμεσα στους χρήστες του internet.

Φιλικά,

Πάνος Σαμπράκος.

greekviral είπε...

Γειά χαρά! Ευχαριστώ για την παρέμβαση. Προσωπικά εξακολουθώ να μην το έχω λάβει, αλλα υποθέτω οτι σαν δημιουργός εταιρία γνωρίζετε καλύτερα από εμένα τα στατιστικά του.

Είναι υπερ-καλοφτιαγμένο :D και όντως δεν είχα παρατηρήσει οτι δεν έχει display ad. Δεν έγινε καθόλου banner campaign?

Eκεί που θα διαφωνίσω είναι στο ότι είναι κριτήριο επιτυχίας να γυρνά το email πίσω στους δημιουργούς.

Καλή δουλειά πάντως και εντυπωσιακή